top of page
Gyöngyi

Kismama fotózási stílusok, hogyan válasszuk ki a hozzánk illőt?

Frissítve: ápr. 30.

Az egyik legfontosabb dolog a kismama fotózás során a stílus meghatározása. A stílus megadja a fotózás hangulatát és megjelenését, és segít kifejezni a kismama egyéni személyiségét és történetét. De milyen stílust válassz? Íme néhány népszerű kismamafotózási stílus, amelyek közül tőlem választhatsz:


1. Enteriőr nélküli stílus:

A papír vagy anyaghátteres stílus a tiszta vonalak és az egyszerű szépség híveinek. Néha a kevesebb több...

Fotózásaimnál az enteriőr helyett a modell és a pillanat ragyog, te vagy a fókuszban. Ha szeretnél különleges és letisztult képeket, ahol nincs semmi csak is Te és apuka, akkor ez egy jó választás lehet számotokra. Ruhákban is lehet keverni a stílusokat, akár egy body, egy farmeres zakós, vagy épp egy elegáns, nagyruha is klasszul mutat.




2. Természetes és letisztult stílus:


Ebben a stílusban az egyszerűség és a természetesség dominál. A képek gyakran a szabadban készülnek, ahol a kismama általában saját ruháiban van. (Természetesen ha igényled tudok kismami ruhát biztosítani neked.)

A smink is visszafogott és természetes, hangsúlyozva a kismama egyedi szépségét. Nincsenek túlzott díszítések plussz kellékek, a hangsúly kizárólag a kismamán és az ő természetes szépségén van. A környezet is része a történetnek nem igényel túlzott dekorációt.





3. Glamour-os és divatos stílus:

Ez a stílus elsősorban azoknak a kismamáknak ajánlott, akik érdeklődnek a divatvilág és a luxus iránt. Hozz magaddal divatos ruhákat és kiegészítőket, és készítsük el a fotózást egy papírhátteres műteremben, vagy használjuk ki a belváros szépségét. (Ha inkább enteriőrt kívánsz, azt is biztosítani tudom neked.) Igény esetén én is hozhatok neked blézereket és body-kat a fotózáshoz. Ebben a stílusban az elegancia és a kismama stílusa találkozik, az eredmény lenyűgöző és fényűző. A smink lehet hangsúlyosabb, kiemelve a kismama egyediségét és eleganciáját. És persze a glamour fotók is nagyon szépen tudnak mutatni, nagyon fontos, hogy szépen mutassuk be ezt az állapotot, nem szabad a közönséges irányba elmenni.



4. Tematikus stílus:

Ha van egy kedvenc hobbid vagy szenvedélyed, akkor azt is bevonhatod a kismamafotózásba. Például, ha szeretsz zenélni, a hangszereddel fotózhatsz. Ezek a képek nemcsak arról fognak szólni, hogy állapotos vagy, hanem arról is, hogy ki vagy, és mi az, amit szeretsz. Valamint ezeket nem csak a kismami, hanem az újszülött baba fotózásnál is alkalmazható...


5. Romantikus stílus: (nagy alkalmi ruhás képek) Ebben a romantikus stílusban az elegancia és szépség kerül a középpontba. A kismama gyönyörű nagyruhái hangsúlyozzák a terhesség természetes szépségét, és az apukával közös képek kifejezik az összetartozást és szerelmet. Az ölelések, puszik és szerelmes pillanatok mind részei a fotóknak. A természetes környezet és a

könnyed smink segíti elő a romantikus hangulatot, amelynek eredményeként lenyűgöző képek születnek, amelyek örökre megőrzik ezt az időszakot.




Fontos megérteni, hogy nincs rossz választás, amikor a kismamafotózás stílusáról döntesz. Legfőbb cél, hogy a fotók visszaadhassák a kismama egyedi jellemzőit és az állapotosságot. Kommunikálj a fotósoddal, hogy megtaláljátok azt a stílust vagy stílusokat, amelyek legjobban kifejezik a személyiségedet és az üzenetedet. Nálam lehetőség van a stílusok kombinálására is, hogy még személyreszabottabbá és változatosabbá tegyük a fotózást.

Keress bátran a kéréseddel kapcsolatban.


30 megtekintés0 hozzászólás

Comments


bottom of page