top of page
  • Gyöngyi

Milyen kismami ruhák közül tudok választani? Kismama ruha gardrób blog. Kismami ruha III.

Frissítve: 2023. dec. 13.

Ez a kismami ruhák harmadik blogja, ahol folytatom nektek egy csokorba össze szedni a ruhákat, hogy ne menjen az időd a keresgéléssel. Két féle kismai ruha csoport van itt a gardróbban. Vannak az alapruhák, ezek minden kismami csomagban díjmentesen kérhetőek, ebezekből nagyon sok van. És van egy pár prémium ruha VIP. A prémium ruhák, csak a nagyobb csomagoknál díjmentesek (VIP, Prémium), a kisebb csomagoknál a prémium ruhák bérelhetőek, ára a mindenkori árak oldalon megtalálható 2023 ár 12.000 Ft/db. Stílusban is több fajtát találsz. Ha nincs az elképzelésednek megfelelő írj nekem, és ha van idő, és mód és nekem is tetszik akkor megpróbálom beszerezni.


Kérlek nézegesd át a választékot és annak a képét küld majd el nekem amit szeretnél a fotózáson hordani, minimum a fotózás előtt egy héttel, hogy a ruha tisztításásra is maradjon idő.


Először a prémium ruhákat teszem fel az első ruhás blogban van kettő VIP ruha itt egyet hozok.


51. VIP prémium: body XS, S, kisebb M kisebb. Nagyobb méretre biztos, hogy nem lesz jó sajnos. (A kis csomagoknál bérelhető)



52. VIP prémium ruha XS, S, M kisebb L méretig jó, gyönyörű kristáyos, barna alapon, a ruha ebyhén nyúlik. Ezt kizárólag testszínű bugyival és melltartóval tudjátok viselni, mert valamennyire átlátszó a ruha. (A kis csomagoknál bérelhető)




53. Alap ruha: barna színű, több féle képpen megköthető infinity kismami ruha XS, S, M, L, XL MÉRETRE AJÁNLOM.




53. Alap ruha: Két részes kék sztreccsanyagú ruha. S-M-L kisebb XL méretre ajánlom, a kalap is kérhető.





Még ezeken kívül is vannak ruhák pl fekete tüll szoknya, zöld tüll szoknya ahhoz illő bodyval, királykék body ami akár farmerhez is jó, fehér átlátszó fehérpöttyös ruha stb...


Amik nem kerültek fel, vagy nem volt még hordva, vagy nem találtam meg a fotót, vagy olyan amiről a gépen már nincs kép, így még ha van türelmed tudsz kutakodni az Instagram vagy a Facebbok oldalamon, érdemes a galériát végig futni. Mert még legalább 10 jut eszembe hírtelen.



Nagyon régóta akartam egy helyet ahol össze van szedve a ruhák nagy része, végre sikerült is nagy részét egy csokorba szedni, aminek nagyon örülök, remélem segítség nektek is, és így több időtök marad egymásra.



Remélem segítettem az írásommal, ha kiegészítenéd vagy hiányolsz belőle valamit, írj bátran nekem.

Szeretettel: Gyöngyi



34 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page