top of page
webb2.jpg
title-v1 (1).png

Miért érdemes baba fotókat készíteni?

web3.JPG

A babák folyamatosan változnak, napról napra fejlődnek, új dolgokat mutatnak nekünk. Egyre többet mosolyognak, grimaszolnak, gagyarásznak, sírnak és nevetnek, nevetnek egyedül és nevetnek rajtunk és velünk. A csecsemőből hamarosan totyogó, majd szaladgáló, beszélő cserfes kis hölgy vagy úrfi válik.


Érdemes több alkalommal babafotót készíteni róluk, hogy minden életszakszról maradjonak emlékeink. Szuper élmény a gyermekünknek később ezeket a képeket együtt megnézegetni. Sokszor mosolyognak amikor a  baba vagy családi fotókat nézegetik. Az emlékek évről-évre kopnak, egyre kevesebb dologra, emlékre tudunk visszaemlékezni. Viszont a képek vissza repítenek egy pillanatra, és újra élhetjük általuk. 


A fotók elkészítése lehet stúdióban , vagy ha az időjárás engedi akkor a szabadban. A csöppségek, babák életszakaszaiban minden pillanat egyedi és megismételhetetlen, ezért ne késlekedj, érdemes mielőbb a fotókat elkészíteni. 

title-v1 (1).png

...Fotózás, ami élmény is

Minden gyermek igazi örök mozgó tud lenni. Az új helyszínt, körbe kell járni, meg kell ismerni. Nem erőszakosdodunk, a baba igényének megfelően haladunk a fotózás során, hogy igazi élményként élje meg a fotózást. Megértőnek és türelmesnek kell lenni velük. Ha szükség van rá, akkor időt kell adni a babának, hogy megnyugodjon, az a leghatékonyabb ha ez anya, vagy apa karjaiban történik. 


Lehet, hogy szomjas, vagy épp pár falatra van szüksége a gyermekünknek, ne felejtsük el, hogy új környezetben van, hogy néha idő kell a felóldódáshoz, nem biztos, hogy eszébe is jut mit szeretne, de te úgyis ismered minden mozzanatát, rezdülését a babucidnak, így tudni fogod, hogy mit is csináljunk mi az amitől jobban érezheti magát...


Én sokkal jobban preferálom azt, hogy a pillanatokat úgy örökítsük meg, hogy közben játszunk a gyermekünkkel, ezekből a pillanatokból nagyon meghitt fotókat lehet készíteni. A pózoltatás ebben a korszakban nem biztos, hogy működni fog, inkább játszunk velük, olvassunk mesét a kedvenc könyvéből, énekeljünk nekik, a megszokott dolgok megnyugtatják a babát, egy idegen környezetben is. 

webb4.jpg
title-v1 (1).png
title-v1 (1).png

Instagram

Valami kérdésed merült fel? Örömmel segítek megválaszolni!

Budapest, XI. Kerület

+36 70 567 6522

  • Facebook
  • Instagram
title-v1 (1).png

Thanks for submitting!

bottom of page