top of page
újszülött baba.jpg
title-v1 (1).png

Bevezető...

web18.JPG

Azt hiszem nem túlzok ha azt mondom, hogy ez életünk legmeghatározóbb és legszebb időszaka. 


9 áldott hónapot vártunk, hogy megismerjük a megszületett gyermeket, hogy megöleljük, megpusziljuk, megcsodáljuk csöpp ujjacskáit, az apró talpacskákat és szépséges angyali mosolyát.
Ez az időszak egy pillanat és 'úgy múlik el mint a varázslat' és már emelgeti a buksiját, lassan megfordul, aztán felül, feláll, megölel és már mondja, hogy anya-apa és azt vesszük észre, hogy már nem is annyira kicsi a babánk. Én mindenképp figyelmedbe ajánlom, hogy gyorsan örökíttesd meg ezt a pillanatot, hogy bármikor emlékeztessen erre a varázslatos és rövid időszakra. 


Nekem a nagylányomnál még nem volt ilyen lehetőség, mert az már nagyon rég volt, Ő már felnőtt 22 éves, de a kisebbik lánykánkat mi is elvittük fotózásra és a mai napig nagyon szeretjük vissza nézni ezeket a pillanatokat (képeket), ami nagyon értékes és gyönyörű emlékek, amiket így könnyedén felidézhetünk. 

title-v1 (1).png

...Meghitt fotózás és emlékek

Te se szeretnél erről lemaradni? Te is szeretnél a picuridról gyönyörű képeket? Szeretnél a nappali falára egy ilyen különleges vászonképet kitenni?  Évekkel később elővenni akár egy fotóskönyvet, papírképet, amikor már halványulnak az emlékek? 


A szakmám egyik olyan ága ez ami megmelengeti a lelkem. Egy különleges fotózás, egy különleges nap, itt nincs rohanás, itt nincs kapkodás, itt türelem és nagyfokú szeretet az ami kell. A meghitt pillanatok, amik rendkívül magas tudást és felkészülést igényelnek, hiszen pár napos babákat fotózni a legagyobb felelőség, ami a fotózásban létezik. Nem mindegy, hogyan bánik egy fotós a babákkal, ez nem játék, hanem egy órási felelőség. Bárkit is választasz ezt tartsd szem előtt, hogy nagy tapasztalattal rendelkezzen, mert sajnos lehet nagy baj, ha valaki nem figyel a baba biztonságra. 


Hosszú-hosszú évek óta fotózom a babákat, az eredeti szakmám a bölcsődei gondozó, emelett egy felnőtt és egy kisebb lányka édesanyjaként azt tudom mondani, hogy nem mindegy kifotózza a babád. A tapasztalat, a baba biztonság, a higiénia, a babák felé mutatott érzékenység és érzék elengedhetetlen egy újszülöttfotózás alkalmával. 

web19.JPG
title-v1 (1).png
title-v1 (1).png

Instagram

Valami kérdésed merült fel? Örömmel segítek megválaszolni!

Budapest, XI. Kerület

+36 70 567 6522

  • Facebook
  • Instagram
title-v1 (1).png

Thanks for submitting!

bottom of page