top of page
web13.jpg
title-v1 (1).png

Kismama fotózás... 

web7.jpg

Kedves kismama és apuka, először is engedjétek meg, hogy szívből GRATULÁLJAK nektek születendő gyermeketekhez, remélem minden percét élvezitek!
Az egyik kedvenc fotózásom a kismama fotózás ugyanis évekkel ezelőtt velük léptem be a fotózás világába. Nagyon hálás vagyok nektek, mert Ti kismamák indítottatok el ezen a pályán, nektek köszönhetem, hogy fotográfus lettem, hogy olyan munkám van amit szeretek, és sose unom meg, mindig hajt, hogy valami újat, és szebbet alkossak veletek együtt, közösen.

title-v1 (1).png

...Öröm, várakozás

Miért is érdemes megörökíteni ezeket a pillanatokat?

 

Mert megismételhetetlen, mert a nőiesség, a báj és szépség mind megtalálható ebben a törékeny áldott kismami állapotban. Nagyon gyorsan elmegy az idő és hamarosan a babóca már ott lesz a kezedben, és édesanya és édesapa leszel. Aztán később a pici babából kislány és kisfiú lesz, akiknek megmutathatod a gyönyörű képeidet.

A fotózásra kérlek te is tegyél meg egy-két dolgot, hogy a legjobb és legszebb képek készülhessenek rólad. Amennyiben ezeket megteszed garantált a siker. A GYIK-ben rengeteg kérdésedre választ fogsz kapni, és a blogot is érdemes tanulmányozni a szuper tippekért...

web4.jpg
title-v1 (1).png
title-v1 (1).png

Instagram

Valami kérdésed merült fel? Örömmel segítek megválaszolni!

Budapest, XI. Kerület

+36 70 567 6522

  • Facebook
  • Instagram
title-v1 (1).png

Thanks for submitting!

bottom of page