top of page
  • Gyöngyi

Gyöngyszemfotó - mi az a KLEOPÁTRA FÜRDŐ - mivel készüljek?

Frissítve: 2023. aug. 29.



Biztos hallottatok már a híres egyiptomi királynőről Kleopátráról, aki több mint 2000 évvel ezelőtt uralkodott. Nagyon sok különleges dolgot hagyott maga után, ilyen pl a Kleopátra fürdő, mely nem csak a szépségiparban terjedt el napjainkban, de még a fotósok is inspirálódnak e-szépségből. Ez a különleges fotózás külföldön terjedt el jó pár éve, és persze hazánkat is utolérte. Nagy örömömre, mert nagyon szeretem ezeket a pillanatokat megörökíteni.


Sokan nem tudják, de Kleopátra nem csak szamártejet, hanem mézet, és különböző illóolajokat is használt ennél a bizonyos fürdőzésél, hogy bőrét regenerálja és ápolja, hogy a fiatalossága megmaradjon. A pontos receptet azonban senki sem ismeri. A fotózásnál mivel nem a bőr táplálása a cél, hanem a szépséges pillanat megörökítése, csak tejet használunk, víz vegyítésével. Fotózás során akár kismamák, hölgyek, és gyerekek vehetik igénybe nálam ezt a különleges élményt és fotózást egyben.



Akik laktóz érzékenyek azok is természetesen kipróbálhatják, hiszen a kádtejfürdőből nem iszunk a fotózás során. A tej hőfoka se nem forró, se nem hideg, és nem tart órákig a fotózás.


Mit hozz magaddal a fotózásra?


  • jókedvet

  • törölközőt

  • hajszárítót (nyáron nem szükséges)

  • fehérneműt

  • tusfürdőt

  • köntöst

  • papucsot

  • ha szeretnél díszítésként virágot, akkor azt is hozz magaddal


A tejet azt természetesen én biztosítom a fotózás idejére a Kleopátra fürdőzés esetén, nem kell neked cipelni.


A fotózást feldobhatjuk még némi virággal, de akár a vizet is meg lehet színezni egy kis ételfestékkel, hogy még különlegesebb legyen, azonban a színekkel óvatosan kell bánni, van pár szín, amit nem ajánlok, ha csak nem valami olyan a téma, ami indokolja. Egyeztess velem még a fotózás előtt, hogy mi az elképzelésed.



Rengeteg tejfürdőzést fotóztam már végig, amit biztosan elmondhatok, az-az, hogy egy igazán különleges élményben lesz részed. Ha emellett döntesz akkor sok gyöngyszemfotót, gyönyörű emlékeket, pillanatokat kapsz tőlem. Természetesen nem csak kismamák próbálhatják ki magukat, lehet ez egy nőcis nap is, amikor ez csak rólad szól, akár magadnak, akár meglepetésnek a párodnak/férjednek.

Egy kis pihenés, egy kis kikapcsolódással fűszerezve. Párjaitok is bátran pár képen részt vehet. A fotózás történhet hálóingben, vagy anyaggal az intim helyeket eltakarva, mind két esetben szükséges a fehérnemű, (fehér vagy testszínű) mert a hálóing és az anyagok is átlátszóak. A merészebb vállalkozók akár meztelenül is vállalhatják a képek elkészítését, természetesen ott is ügyelve a letisztult és igényes képekre, ahol az intimitás megmarad, szépen művésziesen. A fotózást mindig az aktuális áraimon készítem el nektek, amit a weboldalon az ÁRAK oldalon megtalálsz.




Olyan műtermekben lehet a fotózást megcsinálni ahol van kád, és az a műterem része (a fotózás terében van, így senki nem zavar minket). A külön fürdőszoba nem szokott működni a műtermeknél a kevés hely miatt.



A 2022-23 év a magas rezsi költségek óta, több műteremben a kádfeltöltésért külön díjat is felszámítanak, feláras lett ez átlagosan 3-5000 Ft többletköltséget jelent.


A fűrdőzés nem forró és nem hideg tejes vízben történik, kellemes langyos vízben kb 15-30 percet vagy és készülnek is a nem mindennapi fotók.

42 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page