Glamour és művészi akt fotózás

Mindenem a fotózás és szerencsés vagyok,
hogy a hobbim egyben a munkám is.

TIPPEK A KÜLÖNLEGES ÉS SZÉP FOTÓ ELÉRÉSÉHEZ.

Glamour  és művészi akt fotózás pár szóban, hogy mit tegyél meg, mit hozz magaddal,  hogy a lehető legjobb képek készüljenek rólad!

A glamour fotózást sokszor összekeverik a művészi akt fotózással, pedig van eltérés-e kettő műfaj között. Itt a modell varázslatos szépségét, a ragyogást, az eleganciát, a stílust a vonzerőt mutatom be, és ez nem teljesen anyaszült meztelenül történik mint az akt fotózásnál, valamint teljes bizalommal és diszkrécióval kezelem az elő pillanattól az utolsóig és még az azt követő időszakban is.  

Lehetsz háziasszony, édesanya, vezető beosztásban dolgozó nő, kismama, rendőrnő, bírónő, bármi... Hidd el itt nem a pozíciód a lényeg! Egy teljes átalakulás történik, ahol a kisugárzás és a nőiesség lesz elsődleges helyen. Profi sminkes és profi fodrász segítségével, akik teljes mértékben oda figyelnek arra, hogy a legjobb oldalad kerüljön a fényképezőgép elé, hogy garantáltan ragyogó legyen a végeredmény a megfelelő fények beállításával együtt, az én szememen át... A glamour fotózást ajánlom olyan hölgyek részére is akik kevés önbizalommal rendelkeznek, hiszen az átalakulás egyik lényege, hogy megtaláljuk a legszebb, legvonzóbb és legtökéletesebb bájos énedet, engedd meg, hogy megmutassam neked a szépségedet és az érzéseket amik benned rejlenek, mert vannak!

Maga a fotózás történhet stúdióban vagy akár egy elegáns szállodában vagy kastélyban is, tőled függ mit szeretnél. (Extrém helyszíneket azonban időben kell jelezned, mert egyeztetni és foglalni kell az időpontokat és többlet költséggel is jár mint egy műtermi fotózás.) 

Mit hozz magaddal? 

Több szexi fehérnemű szettet, ha kétségeid vannak ezzel kapcsolatban nyugodtan kérdezz, mutasd meg te mire gondolsz, együtt megbeszéljük. Akár együtt elmehetünk és megvehetjük, legalább egy kicsit megismerjük egymást a fényképezés előtt és így már oldottabb lesz a hangulat.  Hozhatsz még átlátszó ruhát, inget, magassarkú cipőt, köntöst, egy papucsot,  szép ékszereket. Amit viszont fontos tudnod, hogy itt nem tudok neked kellékeket biztosítani higiéniai okokból. A fényképezés előtti órákban kérlek ne viselj olyan nadrágot, fehérneműt vagy felsőt ami nyomot hagy a bőrödön, lazább ruhában gyere. Arra törekszem, hogy természetes, vonzó, elegáns képek szülessenek, melyekből sugárzik a lényed! Nem vagyok híve a túl retusálásnak, szeretem ha az egyéniség  a karakter megmarad, persze ettől függetlenül én is finomítok a képeken az utómunkákban...

 A glamour és művészi akt fotósorozat lehet egy szülinapi ajándék férjünknek, párunknak, vagy akár egy Valentin-napi, házassági évfordulói vagy akár karácsonyi ajándék is! 

Egy pár mondat a művészi akt fotózásról is:

A  művészi akt fotózás is nagyon izgalmas tud lenni, itt nem erotikus vagy pornográf képekre gondolj, olyat nem csinálok! Egy kicsit eltér glamour fotózástól, a fotózás teljesen meztelenül történik, mégis a lényeg az emberi test művészi bemutatása, az idomok a vonalak vezetése, nem mutatunk meg mindent. Esetleg egy-két ékszer megengedett. De akár a műfajokat is lehet keverni. A világítás, a fény, az árnyék ezek mind-mind nagy szerepet adnak a képek eredményében. Az arc nem központi helyen van a képeken, akár-e nélkül is lehet pl egy testrészt bemutatni. A galériában találsz ilyen képet. Kérlek, hozz magaddal köntöst, papucsot. Itt szintén teljes bizalommal és diszkrécióval kezelem a fotózást az elő pillanattól az utolsóig és még az azt követő időszakban is.  

Az ízléses, és igényes retusált képeket igyekszem mielőbb megszerkeszteni. A lehető legelőnyösebb képeket fogom kiválasztani, bízz bennem... A képeket a fotózás után 1-3 hét elteltével tudom átadni. Nyers képeket nem adok át, köszönöm, hogy ezt megérted. A csomagon felül lehet még további képet kérni...

Ha valamire nem kaptál választ, vagy csak személyesen szeretnél velem beszélni, hogy megismerjük egymást a fotózás előtt, akkor kérlek írj vagy hívj. Várlak szeretettel!

Ez a nap, nem csak egy fotózás lesz, hanem egy élmény, egy kaland egy szórakozás lesz,  jó hangulattal, ami csak rólad szól...

 
 

 

Minden jog fenntartva ©

Nyers képeket nem adok át és a retusált képeket én választom  ki, ettől eltérni sajnos nem tudok, köszönöm a megértést. 

Még több képet a Facebook oldalamon találsz. ( www.facebook.com/gyongyszemfoto )

ÍRJ NEKEM VAGY BESZÉLJÜNK
HÍVJ EZEN +36 70 567 6522

Adatkezelési tájékoztató

HA GONDOLOD ÜZENETET IS KÜLDHETSZ

Adja meg a nevét.
Kérem, adjon meg egy érvényes mobilszámot.
Kérem, írja be az üzenetet.

Iratkozz fel a hírlevelemre

Csatlakozz és iratkozz fel hírelvelemre, hogy megkapd az aktuális híreimet

Sikeresen feliratkoztál!