top of page
  • Gyöngyi

Milyen kismami ruhák közül tudok választani? Kismama ruha gardrób blog. Kismami ruha III.

Ez a kismami ruhák harmadik blogja, ahol megpróbálom nektek egy csokorba össze szedni a ruhákat, hogy ne menjen az időd a keresgéléssel. Itt alapruhákkal folytatom a ruhák bemutatását, ez mindegyik kismami csomagban díjmentesen kérhető.


51. Barna színű, több féle képpen megköthető infinity kismami ruhaMég ezeken kívül is vannak ruhák pl fekete tüll szoknya, zöld tüll szoknya ahhoz illő bodyval, királykék body ami akár farmerhez is jó, fehér átlátszó fehérpöttyös ruha stb...


Amik nem kerültek fel, vagy nem volt még hordva, vagy nem találtam meg a fotót, vagy olyan amiről a gépen már nincs kép, így még ha van türelmed tudsz kutakodni az Instagram vagy a Facebbok oldalamon, érdemes a galériát végig futni. Mert még legalább 10 jut eszembe hírtelen.Nagyon régóta akartam egy helyet ahol össze van szedve a ruhák nagy része, végre sikerült is, aminek nagyon örülök, remélem segítség nektek is, és így több időtök marad egymásra.Remélem segítettem az írásommal, ha kiegészítenéd vagy hiányolsz belőle valamit, írj bátran nekem.

Szeretettel: Gyöngyi


3 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page