Páros fotózás Katáékkal!

Kedves Olvasóim!

A Január nem volt pörgős, sokat pihenhettem és sajnos beteg is voltam, így volt időm különböző saját szeretem projekteket szervezni.

Sokat szoktam tesztelni magam a fejlődés érdekében, így az oldalamon kitettem egy felhívást, hogy páros fotózására lehet jelentkezni. Szerencsére sokan ezt meg is tették, így esett választásom Katáékra, és egy másik párosra, sajnos a másik pár lemondta a fotózást egy nappal előtte.
Katáékkal Budapesten fotózkodtunk, egy kisebb sétával összekötve, igaziból olyan szép helyen voltunk, hogy akár merre léptünk mindig volt valami jó kis helyszín. Egy rendkívül helyes és kedves párt ismertem meg, öröm volt a velük eltöltött idő és fotózás. Mindig törekszem arra, hogy mind magamból mind akikről a fotókat elkészítem a legjobb eredményt hozzam ki. Azt gondolom, sikerült az a hangulatot visszaadnom ami akkor épp volt. Páros és szóló képeket is készítettem a párról.
A természetben nagyon szeretek fotózni, bár ritkán van rá alkalmam, remélem idén több időt tudok eltölteni fotózással a szabadban, mint tavaly.

Szép napot mindenkinek!

Szeretettel: 

Gyöngyi 

Iratkozz fel a hírlevelemre

Csatlakozz és iratkozz fel hírelvelemre, hogy megkapd az aktuális híreimet

Sikeresen feliratkoztál!