KLEOPÁTRA KISMAMA ÉS MODELL FOTÓS WORKSHOP (WS)

Egy nem hagyományos fotózás tejben fürdés, egy gyönyörű kismamával és egy modellel.

Egy egész napot fogunk együtt eltölteni. És ajándékként egy jegyzetfüzetet is kapsz, amiben a sok információt, praktikát megtalálsz, hogy ne kelljen mindent írni, jegyzetelni a nap folyamán, hanem igazán a gyakorlat legyen a hangsúlyban, benne képekkel illusztrálva mind a kismamákat, mind a modellt. Ez nem egy hagyományos WS, inkább egy baráti fotózás lesz, szeretném ha jó hangulattal telne el a nap, hogy mindenkiben egy jó élményként maradjon meg a tanultakon felül. Egy külön zárt Facebook oldalt is csinálhatunk a workshop-on résztvevőknek, későbbi képek elemzésére, segítésére. Mindenki kipróbálhatja magát, rengeteg gyönyörű képet készíthetsz el, és sok referencia képpel bővülhet a palettád, amit bátran korlátozás nélkül használhatsz. Ha itt a napot végig követed és a gyakorlati részben valóban részt veszel, és megfogadod a tanácsokat és alkalmazod őket, garantált a következő fotózásod sikeressége! És ráadásul ezt nem csak kismama témában fogod tudni alkalmazni, hanem hölgyeknél is akár egy glamour témát is keresztezheted ezzel a nem mindennapi témával!

Megmutatom, hogy milyen szögből, milyen pózzal, milyen fényekkel fotózz, hogyan kommunikálj a modellekkel, milyen kellékek kellenek, mik lehetnek a buktatók, mert bizony sok van.
A fotózást úgy mutatom meg, hogy legközelebb már egyedül is segítség nélkül boldogulj, hiszen keveseknek adatott meg, hogy asszisztense legyen fotózás közben aki igazítja a dolgokat. 

Kiknek szól?

Mindenkinek, aki kezdő és haladó vagy érdekli a fotózás. Akár szakmabelinek, akár hobbifotósnak. Aki gépét ismeri és manuálisan már jól tudja állítani segítség nélkül.

Helyszín:

- Egy gyönyörű műterem a IV. kerületben.

Időpont:  ÁPRILIS 21

Mit hozz magaddal?

- Természetesen egy fényképezőgépet. 🙂 ha lehet DSLR. 

- Amennyiben lehetőséged van a laptopodat is hozhatod, hogy a képeidet azon tudjuk nézni és elemezni.

Bármilyen kérdés van kismama fotózással kapcsolatba azt mind megbeszélhetjük.

Tematika:
9:45-10:00 – érkezés
10.00-11.00 – bemutatkozás és elmélet. Hogyan fogjunk neki a szervezésnek? Milyen kellékeket kell hoznia a modellnek és neked? Mire figyeljünk a gépünk beállításánál? Hogyan használjuk a természetes fényt vagy a mesterséges fényt. 
11.00-13.00 – fotózás a gyakorlatban egy kismamával, pózok, jó beállítások.
13.00-14.00 – az elkészült képeiteket átbeszéljük, mit máshogyan, miért jó vagy nem jó a kép?
14.00-14.30 – egy rövidke ebéd.
14.30-16.30 – fotózás a gyakorlatban egy modellel, pózok, jó beállítások.
16.30-17.30 – az elkészült képeiteket ismét átbeszéljük.
17.30-18.00 – a nap összefoglalása, záró beszélgetés.

A létszám korlátozott, minimum 4, maximum 10 fő. 4 fő alatt későbbi időpontban kerül megrendezésre. Amennyiben elmarad a létszám miatt a WS akkor a foglalót visszatérítem. 

Részvételi díj: 53.000 Ft

A teljes részvételi díjból 25 000 Ft a jelentkezéstől számított egy héten belül fizetendő. A fennmaradó rész a workshop napján esedékes készpénzben. Lemondás esetén a foglaló nem visszatérítendő.

Jelentkezés:
[email protected]
Tel.: 06/70 567 6522

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Iratkozz fel a hírlevelemre

Csatlakozz és iratkozz fel hírelvelemre, hogy megkapd az aktuális híreimet

Sikeresen feliratkoztál!